Ota yhteyttä!

 

Kerro millaisen raakakakun toivoisit, tuotteemme ja hinnasto löytyvät Meidän raakaherkut -kohdasta! Meille voit myös esittää toiveen haluamastasi raakakakusta, niin toteutamme sen parhaamme mukaan. Muistathan mainita mahdollisista allergioista tai muista huomioitavista asioista.

Toimitamme kakkuja myös mahdollisuuksien mukaan Jyväskylän alueella (kotiinkuljetus 5€+alv/10km säteellä) perille saakka nouto mahdollisuuden lisäksi. Tilaukset voi noutaa Satamakatu 27 eli Lutakon Horisontista, kysy tarkempi osoite keittiöllemme kun teet tilauksen. Maksun voi suorittaa joko laskulla tai käteisellä. Toimitamme säännöllisesti raakakakkuja myös Asemakadun yläpäähän Beans & More -vegaanikahvilaan.

Kerro myös risut ja ruusut, palaute on aina tervetullutta!

Voit ottaa yhteyttä soittamalla puh. 0458614989 tai sähköpostilla/tällä lomakkeella! Seuraa myös Instagramissa @hyvanmielenkakut ja tägää #hyvänmielenkakut sekä #somatkakut.

Huom! Teethän tilauksen muutaman päivän varoitusajalla, jotta saat varmasti toivomasi herkut. Meiltä löytyy aina jotain valmiinakin ja niitä toki saa kysäistä josko onnistuisi hätäisemmillekin herkkusuille. Jos sattuu tilanne jolloin joudut peruuttamaan tilauksen, niin teethän senkin vähintään viiden päivän varoitusajalla, lyhyemmällä ajalla tehdyistä peruutuksista joudumme veloittamaan 50% tilauksesi hinnasta.

Maistuvia herkkuhetkiä!

Lots of love, Soman tytöt

 

Mainokset