OTA YHTEYTTÄ

 

Toimitamme kakkuja myös mahdollisuuksien mukaan Jyväskylän alueella (kotiinkuljetus 5€+alv/10km säteellä) perille saakka nouto mahdollisuuden lisäksi. Tilaukset voi noutaa Satamakatu 27 eli Lutakon Horisontista, kysy tarkempi osoite keittiöllemme kun teet tilauksen. Maksun voi suorittaa joko laskulla tai käteisellä. Toimitamme säännöllisesti raakakakkuja myös Asemakadun yläpäähän Beans & More -vegaanikahvilaan sekä helmikuussa 2018 Seminaarikadulle avattavaan The Local Culture Hostel & Café -kahvilaan.

Voit ottaa yhteyttä soittamalla puh. 0458614989 tai sähköpostilla/tällä lomakkeella! Seuraa myös Instagramissa @hyvanmielenkakut ja tägää #hyvänmielenkakut.

Huom! Teethän tilauksen muutaman päivän varoitusajalla, jotta saat varmasti toivomasi herkut. Meiltä löytyy aina jotain valmiinakin ja niitä toki saa kysäistä josko onnistuisi hätäisemmillekin herkkusuille. Jos sattuu sellainen tilanne jolloin joudut peruuttamaan tilauksen, niin teethän senkin vähintään viiden päivän varoitusajalla, lyhyemmällä ajalla tehdyistä peruutuksista joudumme veloittamaan 50% tilauksesi hinnasta.

Maistuvia herkkuhetkiä!

Lots of love, Soman tytöt

 

Mainokset