RAAKAKAKUT

 

Tarjoamme raakaherkkuja moneen makuun ja tilanteeseen! Tuotteissamme ei ole gluteenia, maitotuotteita, soijaa, kananmunaa, valkoista sokeria, valkoista vehnää eikä liivatetta. Tuotteemme ovat myös vegaanisia! Muistathan mainita tilatessasi mahdollisista allergioista tai muista huomioitavista asioista.

Suosimme suomalaisia ja mahdollisimman puhtaita ja ravintorikkaita raaka-aineita, yhteistyötä teemme suomalaisen perheyrityksen Foodinin kanssa ja käytämme heidän tuotteitaan, jonka myötä myös luomulaatuiset raaka-aineet kuuluu hyvin pitkälti pakettiin. Foodiniin voit tutustua lisää www.foodin.fi.

raakakakku2-10LAPUANKANKURIT VALMIS-2soma9

 

Raakakakkumme 49€ / 12hlö 

Suklaa-vadelmaraakakakku  – kestosuosikki!

Omena-kaneliraakakakku

Puolukkainen raakakakku – kestosuosikki!

Suklaa-kinuskiraakakakku

Suolainen raakakakku (myydään vain kokonaisena 12 hlö kakkuna) ”erityisesti niille jotka himoitsee hyvää guacamolea, mutta maistuu varmasti moneen makuun”

6 hlö / 27€ sis. alv (puolikas kakku)

12 hlö / 49€ sis. alv (kokonainen kakku)


soma5

Muut

Snikke -raakapatukka 4kpl/12€  8kpl/22€  16kpl/40€

– Suosittu Snickersin makuinen ja melko tuhti herkku pienessä paketissa! Maapähkinävoita, taatelikinuskia, maapähkinöitä kuorrutettuna raakasuklaalla.”

Suklaa-vadelmakuppikset 1kpl/3,50€  10kpl/31,50€

– Pieniä cupcakeseja!


Kotiinkuljetus 5,70€ (sis alv) 10km säteellä, kauemmas kuljetukset voidaan sopia ja miettiä yhdessä.


Herkkujamme saa myös viihtyisistä kahviloista Jyväskylässä! Tällä hetkellä toimitamme säännöllisesti viikottain sekä Beans & More -kahvilaan että The Local Culture Hostel & Café -kahvilaan.

Beans&more -vegaanikahvila
Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä

The Local Culture Hostel & Café -hostellin kahvila
Seminaarinkatu 32, 40100 Jyväskylä

Kesän 2018 aikaan myös Love Local Brands Cafe & Bar -kahvilasta Toivolan Vanhalta Pihalta! Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä

 


 

Mainokset